Site Logotype

A jólléted forrása!

Kapcsolat

0756 952952
sophiebhub@gmail.com

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 8:00 — 20:00
Szombat: 8:00 — 12:00
Vasárnap: Zárva

Cím
540014 Marosvásárhely, Tudor Vladimirescu utca 70/A
Kapcsolat

0756 952952
sophiebhub@gmail.com

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 8:00 — 20:00
Szombat: 8:00 — 12:00
Vasárnap: Zárva

Cím
540014 Marosvásárhely, Tudor Vladimirescu utca 70/A

Szolgáltatásaink

  • INFRABALDAN
  • VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS
  • IRIDIUM
  • Service icon HIDRODERMOABRÁZIÓ
Egy új egészségkoncepció, amely támogatást nyújt mindazoknak, akik valódi és tartós életmódváltásra vágynak. A készülék hozzájárul a következőkhöz:
  •  testsúlycsökkentés és a nem kívánatos jojó hatás kiküszöbölése
  • általános jó közérzet kialakítása
  • mélyebb, pihentetőbb alvás és teljes kikapcsolódás
  • alakformálás
  • természetes méregtelenítés
Nálunk a nem kívánt szőr a múlté. A legmodernebb DERMALASER készülékkel, amely 755 nm, 808 nm és 1064 nm-es diódalézer fejeket tartalmaz, szalonunk a végleges szőrtelenítés legbiztonságosabb és legkényelmesebb módját kínálja neked. A kezelés eredménye egy sima és szőrmentes, egészséges bőr..
Az Iridium kezelés kifejezetten a szemkörnyék bőrének öregedése ellen hat, és eltünteti a szemkontúr apró bőrhibáit. A maszk nyomás funkciója által végrehajtott intelligens masszázs elősegíti a felgyűlt folyadékok elvezetését, a szemkörnyéki izmok jótékony mozgását, és a fáradtság, valamint az idő múlásának nyomait eltüntető felfrissülést eredményez.
Az UV-sugárzás, a folyadékhiány, a szennyező anyagok, az irritációk és a dohányzás hatására bőrünk elveszti tónusát és rugalmasságát. Idő előtti öregedés áll be, ami finom vonalak, ráncok és akár öregségi foltok megjelenéséhez vezet. Jó hír azonban, hogy bőrünk egészsége és természetes szépsége helyreállítható, ehhez pedig egy olyan orvos-esztétikai területen újdonságnak számító kezelés szükséges, amely hidrodermoabrázió néven vált ismertté. A készülék a szépségszalonok klasszikus kezeléseit váltja fel, egyetlen eljárásban ötvözve a tisztítást, hámlasztást, regenerációt és hidratálást. Minden szakaszban speciális applikátorokat használunk, 100%-ban személyre szabott kezelést kínálva az összes bőrtípusnak. A hidrodermoabrázió egy nem invazív, azonnali eredménnyel járó, mindennemű fájdalom és kellemetlenség nélküli kezelés.

Rólunk

Sophie Beauty Hub – a hely, ahol az innováció tökéletesen egybeforr az eleganciával, a kényelemmel, és a személyes kényeztetésben, pihenésben és a teljes körű, hatásos szépészeti eljárásokban csúcsosodik ki! Forradalmi készülékekkel és tapasztalt szakemberekkel állunk rendelkezésedre, hogy javítsuk egészségedet és megjelenésedet, valamint küzdjünk a fáradtság és az idő múlásának jelei ellen! Küldetésünk a Te látható egészséged és szépséged.
Vendégeink mondták:

"Igazi szakemberek, készségesen és türelemmel segítenek a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában. Ha nem tudod, hol kezdd el az átalakulásod, akárcsak én az elején, nyugodtan bízd a lányokra magad, hiszen A Sophie Beauty Hubban kitűnő kezekben vagy.”

Ana Onofrei
„Nagyon elegáns a szalon, egy pár kezelés után már otthon éreztem magam a Sophie-ban. Lefogytam és jobban érzem magam, tele vagyok energiával, és a bőröm sokkal jobban néz ki! Nagyon elégedett vagyok, és folytatni fogom a kezelést!”
Maria P.
„A személyzet barátságos, a berendezések pedig minden bizonnyal a legjobbak a környékünkön. Nagyon örülök, hogy mostantól Marosvásárhelyen is elérhetők ezek a technológiák. Az árak barátságosak, én például egy tartós szőrtelenítési akció során kedvezményes áron foglaltam időpontokat. Mindenesetre a szolgáltatások 100%-ban megérik az árukat, az előnyök pedig rövid időn belül láthatóak. Kifejezetten örülök, hogy nem hagyták figyelmen kívül a férfi ügyfeleket sem””
Andrei A.
„Anya vagyok, teljes munkaidőben dolgozom, de ez nem akadályozott meg abban, hogy ne éljek a Sophie Beauty Hub szolgáltatásaival és ne örüljek az elért eredményeknek. Még a kicsivel is el tudtam menni egy-egy kezelésre, a személyzet több mint barátságos, én meg örülök, hogy találtam végre egy olyan helyet, ahol igyekeznek minden ügyféligényt kielégíteni. A kezelések ellazítanak, a hatásuk látható, jó szívvel ajánlom mindenkinek!”
Oana Ilinca
Kövess minket

Sophie Beauty Hub - A jólléted forrása!

HÍRLEVÉL

Instagram

Kapcsolat

0756 952952
sophiebhub@gmail.com

Nyitva tartás

Hetfő-Péntek: 8:00 — 20:00
  Szombat: 8:00 — 12:00
Vasárnap:  Zárva

Cím
540014 Marosvásárhely, Tudor Vladimirescu utca 70/A