Site Logotype

Sophie Beauty Hub

Aliatul stării tale de bine!

Misiunea noastră

Povestea noastră

Sophie Beauty Hub s-a născut din visul unui om care a înțeles că își poate garanta propria fericire prin a-i învăța și pe alții cum să devină fericiți… și mai sănătoși. Asta a implicat reinventarea ideii de lux și regândirea completă a conceptului de industrie a frumuseții, cu accent pus pe beneficii reale, respect față de client, tehnici inovative, cea mai performantă aparatură disponibilă pe piață, maximă igienă, maxim confort și maxim profesionalism. Investițiile inteligente și modul sincer de abordare fac din Sophie Beauty Hub salonul perfect – unic atât ca dotări, cât și ca pur concept, pentru Târgu Mureș (și nu doar) – iar misiunea lui e clară: să arăți bine, să te simți bine, și să FII bine!

Sophie Beauty Hub e locul în care oricine e binevenit și în care te vei întoarce mereu cu zâmbetul pe buze, relaxat și convins de eficiența soluțiilor personalizate propuse.

Sophie Beauty Hub

  • Oaza de liniște și relaxare la îndemâna ta, locul unde îți încarci bateriile și îți redescoperi forma optimă!
  • Spațiul unde inovația se îmbină perfect cu eleganța și confortul, în proceduri complete de răsfăț personal, relaxare & înfrumusețare cu beneficii reale!
  • Aparatura cu adevărat revoluționară și specialiști desăvârșiți, ce îți stau la dispoziție, dedicați îmbunătățirii sănătății tale, aspectului exterior, combaterii oboselii și a efectelor trecerii timpului!

Echipa noastră

Team Member
Erika

Erika este fondatorul Sophie Beauty Hub, vizionarul din spatele celui mai inovativ centru dedicat frumuseții, relaxării și sănătății locuitorilor din Târgu Mureș. Pentru ea, Sophie Beauty Hub se traduce printr-un sentiment real de relaxare, reîncărcare, curățare și reîntinerire a corpului și a sufletului. Astăzi, simte că visul i s-a împlinit, deoarece i se permite să facă zi de zi o diferență reală pentru oaspeții salonului, care părăsesc spațiul gândit de ea revigorați și fericiți, frumoși și strălucitori, stăpânindu-și în sfârșit adevărata stare de bine.
Erika a fost mereu o iubitoare de frumos, de ordine și curățenie. Îi place să călătorească, iar sportul și natura fac parte din viața ei de zi cu zi, reprezentând totodată principala sursă de energie. Inspirația pentru salonul Sophie Beauty Hub a venit chiar în timpul călătoriilor în Asia. Acolo, Erika susține că a învățat de la localnici secretul de a zâmbi mereu, importanța de a fi cu adevărat fericit prin cele mai mici lucruri, cât și bucuria de a dărui celorlalți. Modul de viață natural al oamenilor, felul simplu în care trăiesc zi de zi, fără să se grăbească, a fost atât de elocvent și reenergizant pentru ea, încât a știut ce are de făcut pentru a își asigura o stare de bine de durată - să îi facă pe alții să se simtă la fel de fericiți. Astfel, traseul a părut natural, și i-a impus să treacă, de la organizarea de evenimente sportive și anii de experiență în turism și ospitalitate, direct la industria frumuseții, unde a început să aducă diferența dorită în viețile tuturor celor care trec pragul salonului, direct în visul ei!

Team Member
Ioana

Înainte de a face parte din povestea Sophie Beauty Hub, Ioana o cunoștea deja pe Erika. Între cele două s-a creat o conexiune puternică, relația beneficiind de pe urma unei comunicări optime, bazate pe experiența evenimentelor diverse trăite împreună.
Din relația lor de prietenie și bună colaborare, s-a născut această misiune comună de a oferi locuitorilor din Târgu Mureș un spațiu ideal, elegant și impecabil dotat, dedicat stării de bine și sănătății lor - sănătate care se vede!
Ioana a fost mereu o persoană activă și dedicată, care adoră să lucreze cu oamenii, să le identifice nevoile, să le întâmpine cerințele, dar mai ales să ofere soluții. Atunci când Erika i-a propus colaborarea, nu a ezitat nici măcar o clipă. Pe baza experiențelor anterioare și a încrederii în viziunea și misiunea Sophie Beauty Hub, Ioana și-a putut descoperi o nouă pasiune - domeniul beauty - iar acum e o parte esențială a echipei!