Site Logotype

Servicii

Aliatul stării tale de bine!

Infrabaldan 3.0

Cea mai performantă tehnică de terapie cu infraroșu de proximitate are deja un succes enorm în Italia și Elveția, iar acum a cucerit și piața din România! Infrabaldan 3.0 este un sistem patentat, care oferă rezultate uimitoare, dovedite științific, pentru pierderea în greutate, sănătate și o stare optimă de bine, în general. Acest program inovator a fost conceput în mod unic pentru a combina numeroasele beneficii ale terapiei cu lumină infraroșu cu mișcarea aerobă, rezultând o creștere a metabolismului, pierderea în greutate, tonifierea corpului, circulația îmbunătățită și multe alte beneficii pe termen lung pentru sănătatea și bunăstarea ta.

Cum funcționează INFRABALDAN 3.0

Pentru a îi maximiza eficacitatea, este necesar să armonizați acțiunea radiației infraroșii cu bătăile inimii. Pe baza pulsometrului performant, aparatul reglează setările în așa fel încât să te bucuri de experiența optimă. Adaptat stării tale de sănătate și măsurătorilor precise, InfraBaldan 3.0 îți ajustează programul pentru a ți se potrivi 100% ție! Studiile au arătat că după doar câteva ședințe cu Infrabaldan 3.0, poți observa scăderea colesterolului, a trigliceridelor și a glicemiei. Mișcarea fizică continuă din timpul tratamentului cu Infrabaldan 3.0, starea de relaxare profundă indusă și acțiunea lămpilor speciale cu infraroșu rezultă într-o acțiune eficientă detoxifiantă, purificatoare și regeneratoare asupra țesuturilor, ajutând la drenarea fluidelor, crescând energia vitală și inducând starea maximă de bine și un nivel sporit de energie, pe termen lung!

BENEFICIILE TERAPIEI UNICE INFRABALDAN 3.0

 • Îmbunătățirea funcției tiroidiene;
 • Regenerarea ficatului;
 • Reducerea simptomelor asociate menopauzei;
 • Reducerea inflamației nervilor și articulațiilor;
 • Îmbunătățirea calității somnului;
 • Reducerea stărilor de depresie/ anxietate;
 • Regenerarea accelerată a pielii, vindecarea rănilor și scăderea intensității durerii;
 • Pierdere semnificativă în greutate și eliminarea efectului yo-yo;
 • Stimularea creșterii părului;
 • Tonifierea corpului;
 • Reducerea durerilor articulare și musculare, inclusiv din cauze medicale/ după efort fizic.

LA CE SĂ TE AȘTEPȚI?

Înainte de a începe terapia cu Infrabaldan 3.0, vă vom oferi o consultație completă pentru a vă înțelege nevoile individuale, apoi vom personaliza planul de tratament în consecință. Veți fi apoi sincronizat cu un monitor de ritm cardiac, prin care Infrabaldan vă va detecta bătăile inimii și va gestiona lămpile cu infraroșu în consecință, pornindu-le și oprindu-le în timp ce pedalați ușor timp de 40 de minute, în ritmul ideal. Mai mult de atât, timpul va trece pe nesimțite, deoarece starea de relaxare completă e asigurată de funcția aparatului de a vă difuza seria preferată NETFLIX, emisiunea pe care ați pierdut-o anterior, sau muzica ce vă lipsea pentru a întregi experiența. Mișcarea fizică continuă din timpul tratamentului cu Infrabaldan va detoxifia, purifica și regenera țesuturile, ajutând la remodelarea corporală completă, la drenarea eficientă a fluidelor, la creșterea energiei vitale și la redescoperirea formei tale optime!

CARE SUNT REZULTATELE SCONTATE?

După doar câteva ședințe, clienții încep să observe că:

 • au mai multă energie, iar starea de spirit este mai bună;
 • digestia este mult îmbunătățită;
 • ciclul menstrual devine regulat;
 • calitatea somnului este îmbunătățită;
 • greutatea scade semnificativ, deși consumă un număr similar de calorii + menținerea pe termen lung devine mai ușoară;
 • clientele aflate la menopauză confirmă că bufeurile, și restul simptomelor neplăcute asociate perioadei, au scăzut considerabil în intensitate.

INFRABALDAN = sănătate pentru trup și suflet - se adresează tuturor persoanelor ce întâmpină dificultăți în a scădea în greutate - atât adulților cât și copiilor - reprezentând o alternativă naturală și eficientă, potrivită întregii familii.

Ședință Test 35 RON
Ședință individuală 95 RON
Pachet 5 ședințe 399 RON
Pachet 8 ședințe 499 RON
Pachet 12 ședințe 735 RON

La achiziționarea a două abonamente, primește clientul fidel un voucher de 300 RON

Epilare definitivă laser

Cea mai rapidă și sigură metodă non-invazivă de eliminare a părului nedorit, cu efecte vizibile chiar și după prima ședință.

 

Ce este epilarea definitivă?

Epilarea definitivă cu laser este o tehnologie cosmetică folosită pentru îndepărtarea părului nedorit de pe corp. Această tehnologie este utilizată la nivel mondial și are la bază principiul foto-termolizei, care ajută în eliminarea progresivă a foliculilor de păr chiar de la rădăcină, fără să lezeze țesuturile adiacente. Prin epilarea definitivă cu laser, acesta încălzește părul nedorit la o temperatură de 70-80 de grade Celsius și „topește” rădăcina.

 

Epilare cu laser Dioda 

În alegerea salonului pe mâna căruia să te lași pentru efectuarea procedurilor de epilare definitivă, este important să te informezi asupra aparaturii utilizate și a tehnicienilor. La Sophie Beauty Hub utilizăm unele dintre cele mai performante tehnologii din domeniul cosmeticii, astfel că pentru epilarea definitivă am optat pentru aparatul ultramodern DERMALASER, prin care salonul nostru îți oferă servicii de top, eficiente și confortabile!

Dermalaser utilizează puterea laserului pentru a crește temperatura la nivelul părului. Acest laser emite pe trei lungimi de undă diferite 755 nm (alexandrite) + 808nm (diodă) + 1064 nm (NdYag).

Laserul Diode pătrunde în piele și ajunge la papila dermică, îndepărtând-o prin termoliză foto selectivă. Astfel, foliculul pilos este distrus, protejându-se totodată structurile adiacente, dermul și epidermul.

 

Avantajele epilării cu Dermalaser: 

 • rezultate rapide
 • eficiență pe piele bronzată
 • siguranță pe orice tip de piele
 • confortabilă - fără ședințe lungi și fără durere
 • prețuri avantajoase.

Mai mult - în cazul foliculitei, medicii dermatologi recomandă epilarea cu LASER pentru vindecarea leziunilor existente, precum și pentru prevenirea apariției de leziuni noi.

Vrei să te bucuri de o piele fină și strălucitoare, timp îndelungat? E timpul să începi chiar acum un tratament complet și non-invaziv de epilare definitivă! Te așteptăm la Sophie Beauty Hub să oferim pielii tale aspectul pe care îl merită!

Femei
Mustață/ Perciuni/ Bărbie/ Pomeți/ Gât 80 RON
Axile 130 RON
Față total 250 RON
Linie bikini 150 RON
Inghinal 250 RON
Antebrațe 210 RON
Brațe total 290 RON
Abdomen / pectoral 180 RON
Umeri / ceafă / lombar 170 RON
Picioare scurt 300 RON
Picioare total 450 RON
Spate total 450 RON
Bărbați
Mustață / Perciuni / Bărbie / Pomeți/ Gât 100 RON
Axile 150 RON
Față total 290 RON
Inghinal 380 RON
Fese 200 RON
Antebrațe 290 RON
Brațe total 320 RON
Abdomen / pectoral 220 RON
Umeri / ceafă / lombar 200 RON
Picioare scurt 400 RON
Picioare total 550 RON
Spate total 500 RON
*Prețurile pot fi personalizate

Presoterapie Iridium

Ce este Iridium? 

Presoterapia Iridium este un program special formulat pentru a combate îmbătrânirea pielii și pentru a trata imperfecțiunile conturului ochilor într-o manieră eficientă, însă non-invazivă. Formulele speciale de procedură, personalizate fiecărui client în parte, sunt rezultatul unor cercetări cosmetice avansate. Acestea contracarează fenomenele ce subminează în mod constant prospețimea aspectului tău, acționând cu eficacitate vizibilă asupra pielii subțiri, sensibile, și lăsând-o regenerată, revigorată și luminoasă, radiind de sănătate și frumusețe!

Cum funcționează presoterapia Iridium? 

Tratamentul pentru ochi Iridium constă în aplicarea unei măști speciale pentru ochi care, printr-un masaj vibrant inteligent, încălzește, calmează și uniformizează conturul ochilor, reducând pungile de sub ochi și ridurile de expresie. Iridium este special conceput pentru combaterea îmbătrânirii pielii din jurul ochilor și capabil să trateze toate imperfecțiunile conturului într-o manieră vizibilă și eficientă. Masajul inteligent, efectuat prin funcția de presiune a măștii, facilitează drenarea lichidelor, rezultând într-o mișcare benefică mușchilor din jurul ochilor și o privire reîmprospătată, lipsită de efectele nedorite ale oboselii sau ale trecerii timpului. Funcția de încălzire a conturului ochilor ajută la pătrunderea soluțiilor cosmetice și la combaterea efectului de ochi uscați, completând totodată efectul scontat de reducere vizibilă a pungilor de sub ochi și ridurilor. Capacitatea de stimulare a punctelor optime, în special în  zona tâmpelor, rezultă în atenuarea tensiunii și sporirea efectului de relaxare.
Tratament Iridium 90 RON

(Presoterapie pentru ochi)

Hidrodermoabraziune

Prin expunerea la razele UV, deshidratare, factori poluanți, iritații, fumat pielea își pierde din tonus și elasticitate. Are loc o îmbătrânire prematură, fapt ce duce la apariția de linii fine, riduri și chiar diferite tipuri de pete. Însă sănătatea și frumusețea naturală a pielii pot fi restabilite cu ajutorul unui tratament ce reprezintă o inovație în domeniul medical-estetic și anume HIDRODERMOABRAZIUNEA cu Hydrafacial. Aparatul înlocuiește tratamentele clasice din saloanele de cosmetică combinând procedurile de curățare, exfoliere, regenerare și hidratare într-o singură procedură. Sunt folosiți aplicatori speciali, dedicați fiecărei etape în parte, oferind un tratament personalizat pentru fiecare tip de ten. Oferă un tratament non-invaziv, cu rezultate instante, fără disconfort.

Cum funcționează tratamentul?

Este o procedură recunoscută pentru rezultatele sale eficiente în redarea aspectului sănătos și strălucitor al pielii. Folosește tehnologii patentate la nivel mondial pentru refacerea țesutului cutanat și realizarea unui tratament calmant, fără iritații.

 • Pasul 1: Curăță și exfoliază -sunt eliminate celulele moarte de la suprafața pielii. Are loc o exfoliere gentilă.
 • Pasul 2: Peeling-sunt curățați porii de impurități și praf, cu ajutorul tehnologiei Vortex-Cleaning, fără a irita tenul
 • Pasul 3: Extracția-folosind tehnologia Vortex-Extraction, cu ajutorul unui vacuum special sunt extrase blând, fără durere, punctele negre și pustulele
 • Pasul 4: Hidratarea- tenul este hidratat și protejat prin introducerea de antioxidanți și acid hyaluronic prin sistemul Vortex-Fusion, cea mai avansată tehnică de hrănire a pielii cu substanțe nutritive
 • Pasul 5 Protecția- în final sunt utilizate produse cu ingrediente active, care protejează pielea și mențin rezultatele obținute pentru o perioadă îndelungată

Beneficiile tratamentului cu hidrodermoabraziune

Sunt eliminate liniile fine, ridurile, reduce porii măriți și congestionați, este tratat tenul acneic, reduce hiperpigmentația și petele de vârstă.

Este ideală pentru toate tipurile de piele:

 • menține sănătos tenul normal
 • calmează și curăță tenul acneic
 • întinerește tenul afectat de vârstă și reduce ridurile fine
 • redă suplețea tenului uscat

La final, pielea va fi mai fină, curată, luminoasă, fără urme de iritații sau roșeață și stimulată să se regenereze.

Radiofrecvența Bipolară 

Radiofrecvenţa bipolară (RF) foloseşte doi electrozi pentru a trece curentul RF printr-un volum definit de ţesut. Terapia RF utilizează radiaţii cu energie redusă pentru a încălzi stratul profund al pielii numit derm. Această căldură stimulează producţia de colagen pentru a ajuta la îmbunătăţirea semnelor ridurilor şi a pielii lăsate.

Acest lucru este indicat în special pentru a corecta pielea flasca a feţei şi a gâtului.

Ultrasunetele 

Aplicator facial de 1 Mhz, pentru tratament neinvaziv şi nedureros. Când undele ultrasonice vin în contact cu pielea, temperatura pielii crește şi au un efect direct asupra ţesuturilor moi. Acest tratament promovează eliminarea celulelor adipoase, îmbunătățește hrănirea și oxigenarea ţesuturilor şi activează circulaţia sângelui. Aceasta este utilizată pe scară largă pentru tratamente post-chirurgicale, fibroză şi pentru hrănirea şi oxigenarea pielii, deoarece creşte permeabilitatea membranelor şi capacitatea regenerativă a ţesuturilor.

Tratamente faciale:

Deluxe Beauty Hub 249 RON - 90 min
Detox - Deep cleaning 135 RON - 60 min
Hidratare + Lifting 119 RON - 60 min

Intrebări Frecvente

𝗜𝗡𝗙𝗥𝗔𝗕𝗔𝗟𝗗𝗔𝗡 sănătate pentru trup și suflet - se adresează tuturor persoanelor ce întâmpină dificultăți în a scădea în greutate - atât adulților cât și copiilor - reprezentând o alternativă naturală și eficientă, potrivită întregii familii.
Relaxare și tonifiere cu Infrabaldan - cea mai nouă tehnologie în materie de slăbire și stare de bine, îți garantează efecte în cel mai scurt timp & pe termen lung, asupra întregului organism și a stării mentale, deopotrivă

Se recomandă minim 2/3 ședințe pe săptămână, după ce ai ajuns la rezultatele dorite se poate veni la 1 ședința pe săptămână pt întreținere.

Rezultate se vor vedea după primele 5 ședințe, pilelea va deveni mai elastica, aspectul celulitei se va diminua considerabil.
O ședința de Infrabaldan durează 40 de minute timp în care poți vizionez serialul tău preferat pe Netflix.

Cea mai rapidă și sigură metodă non-invazivă de eliminare a părului nedorit, cu efecte vizibile chiar și după prima ședință

După un tratament, zona tratată va deveni puțin înroșită, aceasta dispare în câteva ore, dar la unele persoane cu pielea mai sensibilă, acesta poate dura până la o zi. Evitați bronzarea timp de o săptămână, folosiți protecție solară pe zonele tratate care ar putea fi expuse la razele ultraviolete.
Tratamentele epilare definitivă cu laser oferă rezultate excelente și soluții pe termen lung. Deoarece laserul afectează doar părul în faza activă a ciclului lor de creștere, foliculii care stau latenți nu pot fi afectați de laser, dar mai târziu când acești foliculi de păr devin activi din nou, poate fi necesară o întreținere periodică.
S-ar putea să experimentezi o furnicătură sau o senzație ușoară de pișcătură, în funcție de zona pe care o tratăm.

Sunt necesare 6-8 tratamente corporal, cca două în plus pentru persoanele cu păr blond/roșcat, iar pentru părul facial sunt necesare 10-12 tratamente (deoarece ritmul creșterii părului facial este mai rapid decât cel corporal și este influențat puternic hormonal). Hormonii, dieta, vârstă, medicamentele și metabolismul sunt factori importanți în ritmul de creștere a părului!

Depinde de perioada întreruperii. Uneori trebuie să reîncepem procesul, întrucât părul aflat în diferitele stadii latente anterior crește și dă impresia că nu sa efectuat epilarea. Dacă revine clienta/clientul după 2-3 luni e în regulă, se continuă procesul!

Trebuie să ai părul ras la momentul tratamentului cu laser pentru a avea cele mai bune rezultate, dar să nu te epilezi cu ceară sau cu epilator electric, care smulge firul de păr, trebuie să încetezi epilarea prin smulgere cu cel puțin 3-4 săptămâni înainte de tratamentul cu laser. Nu trebuie să te bronzezi cu cca o săptămână înainte de procedură laser.

Iridium este tratament special conceput pentru combaterea îmbătrânirii pielii din jurul ochilor și capabil să trateze toate imperfecțiunile conturului într-o manieră vizibilă și eficientă. Masajul inteligent, efectuat prin funcția de presiune a măștii, facilitează drenarea lichidelor, rezultând într-o mișcare benefică mușchilor din jurul ochilor și o privire reîmprospătată, lipsită de efectele nedorite ale oboselii sau ale trecerii timpului.

 • încălzirea conturului ochilor - ajută la pătrunderea soluțiilor cosmetice și la combaterea efectului de ochi uscați.
 •  stimularea punctelor optime - în special zona tâmplelor - rezultă în atenuarea tensiunii și sporirea efectului de relaxare
Contact

0756 952952
sophiebhub@gmail.com

Orar

Luni - Vineri: 8:00 — 20:00
Sâmbătă: 8:00 — 12:00
Duminică: Închis

Adresă

Str. Tudor Vladimirescu nr. 70A 540014 Târgu Mureș