Site Logotype

Szolgáltatásaink

A jólléted forrása!

Infrabaldan 3.0

A legfejlettebb, infravörös közelségérzékelővel ellátott terápiás technika már óriási sikert arat Olaszországban és Svájcban, most pedig a romániai piacot is meghódította! Az Infrabaldan 3.0 egy szabadalmaztatott készülék, amely elképesztő, tudományosan bizonyított eredményeket kínál a testsúlycsökkentés, az egészség és az általános közérzet területén. Ez az innovatív technológia az infravörös fényterápia előnyeit kombinálja az aerob mozgással, aminek hatására felgyorsul az anyagcsere, beindul a fogyás, felfrissül és tonizálódik a test, javul a keringés.

Hogyan működik az INFRABALDAN 3.0?

A maximális hatékonyság érdekében össze kell hangolni az infravörös sugárzás hatását a szívveréssel. 100%-ban személyre szabott kezelés! A nagy teljesítményű pulzusmérő alapján a készülék úgy állítja be magát, hogy a kezelés optimális élményt jelentsen számodra. Egészségügyi beállításainak és a pontos mérésnek köszönhetően az InfraBaldan 3.0 mindenkit egyedi kezelésben részesít majd. Tanulmányok igazolják, hogy már néhány Infrabaldan 3.0 kezelés után csökkenhet a koleszterin-, a triglicerid- és a vércukorszint. A kezelés alatti folyamatos mozgás, a mély relaxációs állapot és a speciális infralámpák hatása hatékony méregtelenítő, tisztító és szövetregeneráló hatást fejt ki, segíti a testben felgyűlt folyadékok elvezetését, növeli az életenergiát és jó közérzetet idéz elő hosszú távon!

AZ EGYEDI INFRABALDAN 3.0 TERÁPIA ELŐNYEI:

 • A pajzsmirigyműködés javítása;
 • Májregeneráció;
 • A menopauza tüneteinek csökkentése;
 • Az idegek és ízületek gyulladásának csökkentése;
 • Az alvás minőségének javítása;
 • Depresszió/szorongás csökkentése;
 • Gyorsított bőrregeneráció, sebgyógyulás és a fájdalom intenzitásának csökkenése;
 • Jelentős fogyás és a jojó hatás megszüntetése;
 • A haj növekedésének serkentése;
 • A test tonizálása;
 • Ízületi és izomfájdalmak csökkentése, beleértve az orvosi/fizikai terhelést is;

MIRE SZÁMÍTS A KEZELÉS ELŐTT?

Az Infrabaldan 3.0 terápia megkezdése előtt teljes körű konzultációt tartunk, hogy felmérjük egyéni igényeidet, majd ennek megfelelően személyre szabjuk kezelési tervedet. A kezelés alatt a pulzusmérő monitorral összekötött Infrabaldan 3.0 érzékeli a szívverésed, és ennek megfelelően kezeli infralámpáit, be- és kikapcsolja azokat, miközben 40 percig enyhén, saját tempódban taposol. Sőt, az idő észrevétlenül elrepül, hiszen a készülék akár a kedvenc NETFLIX sorozatodat, vagy zenei albumodat is lejátsza neked. A kezelés alatti folyamatos mozgás, a mély relaxációs állapot és a speciális infralámpák hatása hatékony méregtelenítő, tisztító és szövetregeneráló hatást fejt ki, segíti a teljes alakformálást, a hatékony folyadékelvezetést, növeli az életenergiát, és te újra felfedezheted csinos alakodat!

MIK A VÁRHATÓ EREDMÉNYEK?

Már néhány kezelés után vendégeink beszámolnak az alábbiakról:

 • több energiájuk van, jobb a hangulatuk;
 • emésztésük jelentősen javult;
  menstruációs ciklusuk rendszeressé válik;
 • javult az alvás minősége;
 • testsúlyuk jelentősen csökkent, bár hasonló mennyiségű kalóriát fogyasztanak + súlyuk hosszú távú megőrzése könnyebbé válik;
 • a menopauzában lévő kliensek megerősítik, hogy a hőhullámok és az állapothoz kapcsolódó többi kellemetlen tünet erőssége jelentősen csökkent.

𝗜𝗡𝗙𝗥𝗔𝗕𝗔𝗟𝗗𝗔𝗡 = egészség testben és lélekben, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Válaszd a fogyás természetes és hatékony alternatíváját az egész család számára!

Proba találkozó 35 RON
Egyéni találkozó 95 RON
5 találkozó 399 RON
8 találkozó 499 RON
12 találkozó 735 RON

Két előfizetés vásárlásakor a törzsvásárló 300 RON értékű utalványt kap

Végleges szőrtelenítés

A leggyorsabb és legbiztonságosabb non-invazív módszer a nem kívánt szőrszálak eltávolítására, már az első kezelés után is látható hatásokkal.

Mi is a végleges szőrtelenítés?

A végleges lézeres szőrtelenítés egy olyan kozmetikai technológia, amelyet a testen lévő, nem kívánt szőrszálak eltávolítására használunk. A technológiát világszerte használják, és a fototermolízis elvén alapul, amely elősegíti a szőrtüszők gyökerének fokozatos eltávolítását anélkül, hogy károsítaná a szomszédos szöveteket. Végleges lézeres szőrtelenítéskor a készülék 70-80 °C-os hőmérsékletre melegíti fel a nem kívánt szőrszálat és "megolvasztja" annak gyökerét.

Lézerdiódás szőrtelenítés

A végleges szőrtelenítéshez szükséges szalon kiválasztásakor fontos, hogy kellőképpen tájékozódj annak készülékeiről és csapatáról. A Sophie Beauty Hubban a legfejlettebb technológiát alkalmazzuk, így a végleges szőrtelenítést az ultramodern DERMALASER készülékkel végezzük, és vele együtt csúcsminőségű, hatékony és kényelmes szolgáltatást nyújtunk számodra!

A Dermalaser lézerenergiát használ a szőr hőmérsékletének növelésére. Ez a lézer három különböző hullámhosszon is képes hatást kifejteni: 755 nm (Alexandrit) + 808 nm (Dióda) + 1064 nm (NdYag).

A lézerdióda behatol a bőrbe, eléri a dermális papillát, és szelektív fototermolízissel eltávolítja azt. Így pusztítja el a szőrtüszőt, miközben védi a szomszédos struktúrákat, a dermiszt és a hámréteget.

A Dermalaseres szőrtelenítés előnyei:

 • gyors eredmények
 • hatékonyság a lebarnult bőrön
 • biztonság minden bőrtípuson
 • kényelem - nincsenek hosszúra nyúlt kezelések és fájdalomérzet sincs
 • jó árak

Sőt, szőrtüszőgyulladás esetén a bőrgyógyászok is a lézeres szőrtelenítést javasolják a meglévő bőrelváltozások gyógyítására, valamint az új elváltozások megjelenésének megelőzésére.

Szeretnél sokáig sima és ragyogó bőrt? Akkor ideje elkezdeni egy teljes körű és fájdalommentes, tartós szőrtelenítő kezelést! Várunk a Sophie Beauty Hubba, hogy olyanná varázsoljuk bőrödet, amilyenné régóta szeretnéd!

Bajusz/barkó/szakáll/orca/nyak 80 RON
Hónalj 130 RON
Teljes arc 250 RON
Bikinivonal 150 RON
Teljes intim 250 RON
Alkar 210 RON
Teljes kar 290 RON
Has / mellkas 180 RON
Tarkó / váll/ derék 170 RON
Lábszár 300 RON
Teljes láb 450 RON
Teljes hát 450 RON
Fenék 160 RON
Férfi
Bajusz / barkó / szakáll/ orca / nyak 100 RON
Hónalj 150 RON
Teljes arc 290 RON
Teljes intim 380 RON
Fenék 200 RON
Alkar 290 RON
Teljes kar 320 RON
Has / mellkas 220 RON
Tarkó / váll/ derék 200 RON
Lábszár 400 RON
Teljes láb 550 RON
Teljes hát 500 RON
*Az árak megszemélyesíthetőek

Iridium nyomásterápia

Mi az Iridium?

Az Iridium nyomásterápia a bőr öregedésének leküzdésére és a szemkontúr apró hibáinak eltüntetésére kifejlesztett hatékony, nem invazív készülék. Ez a speciális, vendégre szabott eljárás fejlett kozmetikai kutatások eredménye. Ellensúlyozza az arcod üdeségét negatívan befolyásoló jelenségeket, látható hatékonysággal kezeli a vékony, érzékeny bőrt, regenerálva, felfrissítve, ragyogóvá, egészségessé és szépséget sugárzóvá téve azt!

Hogyan működik az Iridium nyomásterápia?

Az Iridiumos szemkezelés egy speciális, masszírozó szemmaszk használatából áll, amely felmelegíti, megnyugtatja és kiegyenlíti a szemkontúr körüli finom bőrt, csökkenti a szem alatti táskákat és a ráncokat.

Az Iridiumot kifejezetten a szemkörnyék bőrének megfiatalítására tervezték, képes láthatóan és hatékonyan kezelni a szemkontúr apró hibáit.

 A maszk nyomás funkciója által végrehajtott intelligens masszázs elősegíti a felgyűlt folyadékok elvezetését, a szemkörnyéki izmok jótékony mozgását, és a fáradtság, valamint az idő múlásának nyomait eltüntető felfrissülést eredményez

A szemkontúr felmelegítő funkciója segíti a kozmetikai szerek jobb felszívódását, továbbá segít leküzdeni a szemszárazságot, valamint csökkenti a szem alatti táskákat és a ráncokat.

Az optimális pontok, különösen a halánték stimulálása a feszültség csillapítását és a relaxációs hatás fokozását eredményezi.

Iridium kezelés 90 RON

(Szem körüli nyomásterápia)

Hidrodermoabrazio

 

Hogyan működik a kezelés?

A hidrodermoabrázió népszerűsége a bőr egészséges és ragyogó megjelenésének helyreállításában elért hatékony eredményeiben keresendő. Világszínvonalú technológiákat használ a bőrszövet helyreállítására és irritáció nélküli, nyugtató kezelésre.

Az eljárás lépései:

 • 1. lépés: Tisztítás és hámlasztás - A készülék eltávolítja az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről. Ebben az első fázisban gyengéd hámlasztás történik.
 • 2. lépés: Peeling - Vortex-Cleaning technológiát használva, bőrirritáció nélkül megtisztítja a pórusokat a szennyeződésektől és a portól.
 • 3. lépés: Extrakció - Vortex-Extraction technológiával, egy speciális vákuum segítségével finoman, fájdalommentesen távolítja el a mitesszereket és a pattanásokat.
 • 4. lépés: Hidratálás - a bőr tápanyagokkal való feltöltésének legfejlettebb technikáját, a Vortex Fusiont használva, a bőrbe vezeti a hidratáló és védő antioxidánsokat és hialuronsavat.
 • 5. lépés: Védelem - zárásként olyan hatóanyagokat tartalmazó termékeket visz be a bőrbe, amelyek védik azt és hosszú ideig megőrzik az eredményeket.

A hidrodermabráziós kezelés előnyei

Eltünteti a finom vonalakat, ráncokat, csökkenti a kitágult pórusokat, kezeli az aknés bőrt, csökkenti a hiperpigmentációt és tompítja az öregségi foltokat.
Minden bőrtípusra ideális:
egészségesen tartja a normál bőrt,
nyugtatja és tisztítja az aknés bőrt,
megfiatalítja az érett arcbőrt és csökkenti a finom ráncokat,
visszaadja a száraz bőr rugalmasságát.

A kezelés végén a bőr simább, tisztább, fényesebb lesz, beindul a regenerációt serkentő hatás és irritációnak vagy bőrpírnek jele sem lesz.

Bipoláris rádiófrekvencia

A kétpólusú vagy bipoláris rádiófrekvencia két elektróda segítségével RF áramot vezet át a szöveten. A rádiófrekvenciás terápia alacsony energiájú sugárzást használ a bőr mélyrétegének, dermiszének felmelegítésére. Ez a hő serkenti a kollagén termelődését, így tompítja a ráncokat és a megereszkedett bőr külső jeleit.
Ez a technológia különösen ajánlott az arc és a nyak petyhüdt bőrének korrigálására.

Ultrahang

Ultrahangos arckezeléshez egy 1 Mhz-es applikátor használunk. Ez szintén egy nem invazív, fájdalommentes módszer. Amikor az ultrahanghullámok a bőrrel érintkeznek, a bőr hőmérséklete megemelkedik, és ez közvetlen hatással van a lágy szövetekre. A kezelés elősegíti a zsírsejtek eltávolítását, javítja a szövetek táplálék- és oxigénellátását, valamint aktiválja a vérkeringést. Az eljárást széles körben alkalmazzák műtétek utáni kezelésre, fibrózisra, valamint a bőr táplálására és oxigénnel való ellátására, mivel növeli a membránok áteresztő- és a szövetek regenerációs képességét.

Arckezelések

Deluxe Beauty Hub 249 RON - 90 perc
Detox - deep cleaning 135 RON - 60 perc
Hidratáló + Lifting 119 RON - 60 perc

Gyakori Kérdések

Szakképzett csapatunk minden kezelés előtt átfogó konzultációt és szaktanácsadást kínál vendégei számára. Az Iridium nyomásterápia esetén ez a konzultáció magában foglal egy alapszintű orvosi vizsgálatot és egy teljes arcfelmérést, figyelembe véve minden olyan aggályt, amelyre különösen oda kell figyelnünk, és minden olyan területet, amely kezelve a külső megjelenést is javítja.

 A Sophie Beauty Hubban mindent megteszünk azért, hogy te kényelmesen érezd magad, és a teljes eljárást is részletesen elmagyarázzuk a kezelés előtt. Egy Iridium nyomásterápiás kezelés körülbelül 30 percig tart. Kezelés előtt, a maximális hatás érdekében
a bőrt mindig megtisztítjuk.

Az eredmények azonnal láthatóak! Minden kezelés után jelentős javulást tapasztalsz, több héten át tartó folyamatos eredménnyel.

A bőrfeltöltp anyagok visszaállítják a bőr volumenét és teltségét, kisimítják a ráncokat. Ezek azonban kellemetlen érzéssel járhatnak, vagy allergiás reakciókat válthatnak ki, drágák és némileg ellentmondásosak.
A hatékony, nem invazív ránctalanító kezelések, mint például az Iridium nyomásterápiás technika, ellazítják a ráncokért felelős izmokat.
A hatások azonnal láthatók és hosszú ideig tartanak, az eljárás nem fájdalmas (ellenkezőleg, rendkívül pihentető), és nem igényel semmilyen fizikai felépülést vagy jelentős befektetést!

Az elején minimum 2-3 alkalmat javaslunk, és miután elérted a kívánt eredményt, annak fenntartása céljából már elegendő a heti 1 alkalom.

Az első 5 alkalom után látszik már az eredmény. A bőr rugalmasabb lesz, a cellulitisz nagymértékben eltűnik.

Az Infrabaldános kezelés alkalmanként 40 perces. Ez idő alatt gond nélkül relaxálhatsz, és/vagy megnézheted kedvenc Netflix sorozatod legújabb részét.

 Lézeres szőrtelenítés előtt 3-4 héttel csakis borotvával (ne gyantával és ne szőrtelenítő géppel) szőrteleníts. Ahhoz, hogy az eredmény sikeres legyen, a kezelés napján a fenti módon szőrteleníts. Körülbelül egy héttel a kezelés előtt ne napozz és ne szoláriumozz!

Minden kezelés után a kezelt bőrfelület kissé kipirosodik, ez pár órán belül elmúlik. Számítani kell arra, hogy érzékenyebb bőrűeknél ez a pirosság egy napig eltarthat. A kezelést követően egy hétig ne napozzunk,ne szoláriumozzunk, és minden esetben használjunk napvédőt, ha tudjuk, hogy a kezelt területet napsugárzás érheti.

Igen, a lézeres szőrtelenítés kiváló és hosszú távú eredményeket nyújt. Mivel a lézer csak a növekedési ciklus aktív fázisában lévő szőrszálakra hat, így a nem aktív szőrtüszőket nem tudja befolyásolni, ezért később, amikor ezek a passzív szőrtüszők újra aktívvá válnak, rendszeres karbantartó kezelésre lehet szükség.

Előfordulhat, hogy apró hangyacsípésszerű érzést érzel majd a kezelt területen. Ez a maximum kellemetlenség, amit érezhetsz.

Általában 6-8 kezelés szükséges, szőke/vörös hajúaknak 8-10, arcszőr esetén pedig 10-12 kezelésről beszélünk, mivel az arcszőrzet növekedési üteme a testszőrzetnél gyorsabb, és hormonálisan befolyásolt. A hormonok, az étrend, az életkor, a gyógyszerek és az anyagcsere mind fontos tényezők a hajnövekedésben!

Ez sokban függ attól, hogy mikor hagytad abba. Néha újra kell kezdenünk a kezelést, mert a különböző látens stádiumokban lévő szőrszálak addigra már megnőnek, és azt a benyomást keltik, mintha a korábbi lézeres szőrtelenítést nem is végeztük volna el. Ha 2-3 hónap múlva visszatérsz, az még rendben van, onnan még folytathatjuk az elkezdett kezelést!

Kapcsolat

0756 952952
sophiebhub@gmail.com

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 8:00 — 20:00
Szombat: 8:00 — 12:00
Vasárnap: Zárva

Cím
540014 Marosvásárhely, Tudor Vladimirescu utca 70/A