Site Logotype

Sophie Beauty Hub

Küldetésünk

Történetünk

A Sophie Beauty Hub egy olyan ember álmából született, aki megértette, hogy attól igazán boldog, ha megtanít másokat is arra, hogyan váljanak boldogabbá és egészségesebbé. A luxus mint olyan és a szépségipar koncepciójának teljes újragondolása után, létrejött az ügyfelet tisztelő, valódi előnyöket, innovatív technikákat, a piacon elérhető legjobb felszerelést, maximális higiéniát, kényelmet és professzionalizmust kínáló szalonunk. Az okos befektetések és az őszinte hozzáállás, koncepció teszi a Sophie Beauty Hubot egyedülálló szalonná Marosvásárhelyen (és nem csak). Küldetésünk egyértelmű: nézz ki jól, érezd magad jól, és légy jól!

A Sophie Beauty Hubban mindenkit szeretettel várunk, hozzánk mindig mosollyal az arcodon, kipihenten térsz vissza, hiszen meggyőződtél az általunk javasolt, testre szabott kezelések hatékonyságáról.

Sophie Beauty Hub

  • Béke és a kikapcsolódás karnyújtásnyira lévő oázisa, ahol feltöltődhetsz, és újra felfedezheted csúcsformádat!
  • Hely, ahol az innováció tökéletesen egybeforr az eleganciával, a kényelemmel, és a személyes kényeztetésben, pihenésben és a teljes körű, hatásos szépészeti eljárásokban csúcsosodik ki!
  • Forradalmi berendezések és tökéletes szakemberek szalonja, akik egészségedért és megjelenésedért, valamint a fáradtság és az idő múlásának jelei ellen munkálkodnak!

Csapatunk

Team Member
Erika
Erika a Sophie Beauty Hub alapítója, a marosvásárhelyiek szépségének, kikapcsolódásának és egészségének szentelt legkorszerűbb központ megálmodója. Számára a Sophie Beauty Hub a relaxáció, a feltöltődés, a megtisztulás, a testi-lelki megfiatalodás igaz érzését jelenti. Úgy érzi, álma valóra vált, mert minden nap valódi változást hoz a szalon vendégeinek életébe, akik felfrissülve és boldogan, szépségtől ragyogva és kitűnő közérzettel távoznak. Erika mindig is szerette a szépet, a rendet, a tisztaságot, a finom illatokat. Imád utazni, sportolni és a természetben lenni, mindhárom tevékenység óriási energiaforrás számára. A Sophie Beauty Hub gondolata ázsiai utazásai során körvonalazódott először benne, amikor is a helyi emberektől eltanulta a mindig mosolyogás titkát, azt, hogy mennyire fontos a legkisebb dolgoknak is igazán örülni, és másoknak adni. A természetközeli, nem rohanó emberek mindennapjai annyira lenyűgözték, hogy tudta, változtatnia kell saját jóllétén.. Így került a sportesemények szervezésétől és a turizmus és vendéglátásban eltöltött szakmai évek után a szépségiparba. A Sophie Beauty Hubban vendégei valós, testi-lelki átalakításáról gondoskodik.
Team Member
Ioana
Mielőtt a Sophie Beauty Hub mesés történetének részese lett volna, Ioana már ismerte Erikát, számos együtt megélt eseményből merítettek tapasztalatot. Baráti kapcsolatukból és jó együttműködésükből született meg az a közös küldetés, hogy Marosvásárhely lakóinak egy olyan elegáns és kifogástalanul rendezett és felszerelt szépségszalont hozzanak létre, amely vendégeik jóllétét és egészségét helyezi előtérbe. Ioana mindig is aktív és elkötelezett személy volt, szeretett emberekkel dolgozni, eleget tenni kéréseiknek és igényeiknek. Amikor Erika felajánlotta, hogy társuljanak, egy pillanatig sem habozott. Ismerve Erikát, teljes mértékben bízott az elképzelésében és a közös küldetésükben. Ennek a közös munkának hála fedezte fel legújabb szenvedélyét, a szépségipart és annak csodás lehetőségeit, és most nélkülözhetetlen tagja a csapatnak!